WALK A FRIEND

Walk a Friend on sekä netissä toimiva sovellus, että mobiiliapplikaatio, joka auttaa sinua löytämään motivaation liikunnan aloittamiseen ja sen ylläpitämiseen. Walk a Friendin avulla voit löytää alueeltasi saman henkisiä ihmisiä, jotka haluavat aloittaa liikunnan tai jo harrastavat liikuntaa, mutta kiva lenkkeilykaveri puuttuu. Walk a Friendin kehityksessä on kiinnitetty erityisesti huomiota motivointiin, henkiseen hyvinvointiin, sosiaalisiin tarpeisiin ja helposti aloitettaviin liikuntalajeihin, kuten kävely, sauvakävely ja lenkkeily. Walk a Friendin avulla voit mm:

- Etsiä alueeltasi tai matkustaessasi uusia kavereita ulkoiluun ja liikuntaan

- Löytää kavereita, joilla on samanlaiset intressit kuin sinulla

- Julkaista omalla seinälläsi muita rohkaisevia ja innostavia kuvia liikunnasta

- Kirjoitella ja vaihtaa ajatuksia uusien ja nykyisten kavereiden kanssa

Kehitämme koko ajan Walk a Friendiä ja tuomme siihen lisää toimintoja ajan saatossa. Jaamme ja tuotamme myös koko ajan liikuntaan, terveyteen, elämänlaatuun ja terveelliseen ravintoon liittyviä artikkeleita Facebook-sivuillamme sekä täällä sivustollamme eli kannattaa olla mukana.

Filosofia

Kävely on kuin seksiä. Kaikki harrastavat sitä, mutta kukaan ei tiedä kuinka paljon. Nykyisin on lukematon määrä terveyteen, fitnekseen ja urheiluun liittyviä mobiiliapplikaatioita sekä laitteita, jotka mittaavat unta, harjoittelua, aktiiviteettitasoa ja kaloreita. Ne mittaavat aikaa, matkaa, nopeutta, kestoa ja tuloksia, jotka voivat motivoivat aktiivista käyttäjäänsä parantamaan suorituksiaan ja elämään aktiivisempaa ja terveellisempää elämää. Terveys, onnellisuus ja pitkäikäisyys ovat asioita, joita ihmiset tavoittelevat. Kaikki nämä jatkuvasti kehitellyt ja parannellut laitteet ja applikaatiot voivat toimia hyvin ihmisillä, joilla on jo olemassa motivaatio harrastaa liikuntaa ja pitää huolta terveydestään. Aktiiviset ihmiset joilla on kilpailuhenkeä ja joita motivoivat parantuneet mitatut tulokset, jakavat myös tietoa suorituksistaan ja saavutuksistaan toisten kanssa sosiaalisessa mediassa.

Entäpä ne ihmiset, jotka ovat liikunnan suhteen passiivisia ja ylipainoisia - joilla on epäterveelliset ruokailutottumukset ja joilta puuttuu motivaatio liikuntaan?

Ihmisillä, joille ei ole liikunnasta kiinnostuneita ystäviä, on erittäin hankala aloittaa itsekseen liikuntaharrastusta. Näitä ihmisiä varten olemme kehittäneet Walk a Friend-mobiiliapplikaation, joka voi auttaa pääsemään liikkeelle. Walk a Friend auttaa passiivisia ihmisiä aloittamaan liikunnan harrastamisen askel askeleelta joko nykyisten tai uusien ystävien ja verkostojen kautta. Sosiaalinen vuorovaikutus ei ainoastaan auta ihmisiä liikkumaan vaan se myös parantaa henkistä hyvinvointia, kun ihmiset juttelevat, vaihtavat ajatuksia ja ovat sosiaalisesti aktiivisia. Walk a Friend auttaa myös kiireisiä ihmisiä löytämään toisensa sopiakseen ajan yhteiselle kävelylenkille. Se myös rohkaisee ja auttaa ihmisiä löytämään samanhenkisiä kavereita liikunnan harrastamiseen esimerkiksi tilanteissa, jolloin omat ystäväsi asuvat kaukan sinusta, olet yksinhuoltaja äiti tai olet juuri muuttanut uudelle paikkakunnalle etkä tunne vielä ketään. Walk a Friend auttaa sinua poistamaan esteitä tieltäsi kohti kokonaisvaltaisesti aktiivisempaa elämää.

Motivaatio

Motivaatio on avainasemassa liikunnan aloittamiseen ja liikuntaharrastusten ylläpitoon läpi elämän. Motivaation puute on yksi merkittävimmistä syistä miksi ihmiset eivät aloita liikuntaa tai kokevat sen ylläpidon haasteelliseksi. Innostus harrastamiseen voi vaihdella suuresti päivästä päivään. Me uskomme, että ystävien kannustus ja sen myötä inspiraation ja motivaation löytyminen saa sinut paremmin liikkeelle. Me uskomme, että harrastuskaverit voivat auttaa motivoimaan säännölliseen liikuntaan. Pitkät kävelylenkit jonkun mukavan juttuseuran kanssa voivat olla todella antoisia. Aika kuluu ja matka taittuu ihan huomaamatta. Harrastuspaikalla on myös oma merkityksensä. Vaivottominta monille on liikkua kotiympäristössä tai työpaikan lähellä. Lähteminen kylmänä, pimeänä talvi-iltana jonnekin pitkän matkan päähän urheilemaan voi olla haaste jopa motivoituneimmillekin liikunnan harrastajille.

Walk a Friend auttaa sinua liikkeelle sijainnistasi huolimatta. Pidä vaan kävelykengät valmiina, hae liikuntaseuraa Walk a Friendin avulla - siitä se lähtee!Kun olet aloittanut liikunnan, seuraava suuri haaste on pysyä aktiivisena parin viikon jälkeen kun alun iso adrenaliinipiikin vaikutus alkaa hiipumaan. Suunnittele ja aikatauluta kalenteriisi kävelylenkit ystäviesi kanssa. Walk a Friend rekisteröi aktiivisuutesi, pitää yllä päiväkirjaa kävelylenkeistäsi ja palkitsee sinua kun pääset tavoitteisiisi! Muista, että Walk a Friend-kaverit ja applikaatio voivat olla parhaimmat lähteet inspiraatiollesi ja motivaatiollesi matkalla terveellisempään ja parempaan elämänlaatuun.