Elämäntapamuutos #14

03.04.2016

Katse tulevaisuuteen - Annika Kalvia

Takana 3 kk harjoitustauko jonka aikana olen ainoastaan harrastanut kävelylenkkeilyä ja käynyt kerran laitepilateksen yksityistunnilla. Kehoni rupeaa paranemaan ja poissa on väsymys sekä hermosäryt. Unen laatu on parantunut ja mieli rauhoittunut. Syön edelleen suuren määrän Maili Lepolaan määräämiä lisäravinteita muilta osin ruokavalio muutos näkyy tuloksissa. Kävin Inbody mittauksessa uudestaan 14.12.2015 ja yllättäviä tuloksia sieltäkin. Paino laski 2,2 kg, rasvamassa pysyi jotakuinkin samalla tasolla mutta viskeraalisen rasvan määrä väheni noin 3 cm2 muuttuneen ruokavalion johdosta.

Loma ja auringon parantava vaikutus

Lomaa auringossa, lepo ja rento oleskelu ovat olleet balsamia keholleni ja nyt lopulta tuntuu siltä että rupean olemaan kunnossa ja kehoni eheytyy. Voin jättää taakse syksyn terveydelliset murheet, kuntoilutauon ja aloittaa varovasti harjoittelun ja siirtää katseen tulevaan.

Harjoittelun aloitus

Lomapäiviin on levon ja auringon oton lisäksi kuulunut pitkät kävelylenkit rannalla, kuntosaliharjoittelut ja yksi 0,5 km uintitreenikin. Aina kuin siihen on mahdollisuus, käyn ulkomailla ollessani kokeilemassa erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Olen tähän mennessä testannut täällä pilateksen ja ryhmäliikuntatunnin nimeltä GAP joka osoittautui tämänhetkiseen kuntotasooni nähden aika rankalta. Myös porrastreeni yhdistettynä hidastempoiseen juoksulenkkiin rannalla oli vielä vähän liian rankka. Positiivista on että auringossa loikoilu ja rauhalliset kävelylenkit sekä täysin treenittömät päivät tuntuvat tässä vaiheessa mukavilta. Tosin rauhallinen harjoittelu on aina ollut minulle hiukan haasteellista sillä nyt maltti on valttia jotta ei tule takapakkia. Onneksi kunto nousee nopeasti ja olen oppinut malttamaan mieleni hiukan paremmin jotta harjoittelu ei pitkän tauon jälkeen lähde taas ihan lapasesta.

Treeniä lomalla

Minulle ihanteellinen loma on sellainen jossa on sopivassa suhteessa aurinkoa, merta ja harjoittelua. Unohtamatta hyvää seuraa, kylmiä juomia ja hyvää ruokaa. Pelkkä "löhöloma" ei minua jaksa innostaa. Kun itse nautin liikuntapainotteisista lomista järjestän myös sellaisia. Viime elokuussa järjestimme ensimmäisen Walk A Friend vaellus/patikointimatkan Slovakiaan ja lisää on luvassa. Uusista matkoista, infoamme jatkossa myös täällä Walk A Friend yhteisössä. Järjestän myös tanssimatkoja aurinkoon Play&Dance yrityksen kautta jos tanssimatkat kiinnostavat löytyy niistä lisätietoja www.palydance.fi ja https://www.facebook.com/PlayDanceProductions/

Uusi Vuosi ja uudet kujeet

Team Walk a Friend jatkaa vielä päivityksiä liittyen elämäntapamuutoksiimme ja kerromme heti alkuvuodesta uusista tulevista projekteista ja tuotteistamme, joten pysykää hyvät ihmiset kuullolla tulossa paljon mieleniintoisia ja uusia juttuja.

Suunnatkaamme katseet tulevaan ja parempaan sekä terveempään uuteen vuoteen. Täten toivotan kaikille Walk a Friend yhteisössä hyvää uutta vuotta.