Elämänatapamuutos #13

03.04.2016

Mitä tapahtui 3 kuukauden aikana? - Aki Karihtala

Nyt on Joulun alla hyvä päivittää tämän hetkinen tilanne muutosprojektin osalta. Kertauksen vuoksi lähtötilanne oli siis 22.9.2015, että painoa oli 101 kg, rasvamassaa 25,1 kg, rasvaprosentti 24,8% ja viskeraalinen rasva 124,7 cm2. Vyötärön ympärysmitta oli lähtötilanteessa 5 cm lantiota suurempi.

14.12.2015 tehdyssä mittauksessa painoa oli 94,6 kg, rasvamassa 20,7 kg, rasvaprosentti 21,9% ja viskeraalinen rasva 99,9 cm2. Vyötärön ympärysmitta oli 3 cm lantiota pienempi. Tämän kolmen kuukauden aikana pääsin mielestäni hyvin tavoitteisiini tärkeimmiltä osin eli viskeraalirasvaa lähti 20 % ja rasvamassaa sain kropasta pois 4,4 kg. Vyötärön ympärysmitta on 8 cm pienempi ja olen päässyt käyttämään korkkaamattomia vyönreikiä.

Positiivista tässä on hyvä olo, parempi jaksaminen ja vireystila. Keskittymiskyky on mielestäni myös nykyisin parempi ja unen laatu on hyvää. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja Joulun aika menee auringon lämmössä 3 viikon ajan. Kävelen pitkiä yli 2 tunnin lenkkejä rannalla ja kuntosalilla voin käydä tekemässä lihaskuntoharjoittelut. Kuten olen maininnut, uudet liikunta- ja ruokailutavat eivät ole minulle vain hetkellinen projekti vaan pysyvä elämänmuutos, jota voin lämpimästi suositella kaikille. Tämä ei ole vaikeaa kun tekee kunnollisen lähtötilannekartoituksen ja lähtee viemään asioita eteenpäin maltilla ja suunnitelmallisesti. Palataan asiaan tammikuussa ja jos Joulun jälkeen sinulla on kiinnostusta alkaa rakentamaan omaa uutta elämänpolkua hyvinvoinnin suhteen, minulta voi löytyä siihen hyvä ja näin julkisesti testattu ratkaisu.

Hyvää Joulua kaikille ja kiitos mielenkiinnosta!

Aki