Kaverikävely

KAVERIKÄVELY on kaikille avoin liikuntatapahtuma Eiran Rannassa, Pyhän Birgitan Puistossa Sunnuntaina 11.9.2016 klo 14.00 alkaen. HUOM 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Kokoontuminen: Kahvila Birgitan ja Eiran uimaranna välisellä alueella.

Kaverikävely tapahtumassa on lyhyt alkulämmittely ja kävelytekniikkaopetusta jonka jälkeen lähdemme kiertämään Kaivopuistoa. Voit lähteä lenkille ryhmässä, ystävän tai perheesi kanssa. Järjestämme myös rusettiluistelutyylisesti kaikille halukkaille/ennakkoon kiinnostuksensa ilmoittaneille kävelykaveriparin.

Voit osallistua kävelyyn kävelysauvoilla tai ilman. Walk A Friend oli keväällä Huomenta Suomi/Terve Aamu ohjelmassa https://www.katsomo.fi/#!/jakso/33001003/huomenta-suomi/591625/terve-aamu-sauvakavelyn-hyodyt Ohjelman jälkeen saimme paljon palautetta, jossa toivottiin meidän järjestävän kävelytekniikkaopastusta ja kävelytapahtumia.

Kaverikävely on KICK START tapahtumasarjalle kaverikävelytapahtumia, joita Walk a Friend tulee järjestämään eri paikkakunnilla. 11.9.2016 tapahtumassa mukana seuraavat yhteistyökumppanit ja heidän tuotte-esittelyt: Iluum kävelysauvat, MBT kävelykengät, SN urheilu- ja ulkoiluvaatteet. Lisäksi Briim liikuttaa myös meidän aivojamme erilaisilla harjoitteilla.

Vahvista osallistumisesi: annika.kalvia@walkafriend.com Kaikkien ilmoittautuneiden kesken arvotaan upeita palkintoja: MBT kävelykengät, Iluum Kävelysauvoja, SN T-Paitoja.
HUOM: Tapahtumalla on säävaraus.